Carboleum vervanger

Carboleum vervanger

Carboleum vervanger kopen? Bij Zinka, voor duurzame bescherming bent u aan het juiste adres. Wij verkopen de producten Carbolin en HK Lazuur van Remmers Bouwchemie, dit zijn de perfecte vervangers voor Carboleum (ook wel Carbolineum, carbo of bielzen bruin & zwart genoemd) voor betaalbare prijzen. Kwaliteit is bij ons een belangrijke vereiste, daarom verkopen wij uitsluitend de hoogwaardige producten van Remmers Bouwchemie. Remmers Bouwchemie is één van Duitslands grootste producenten van houtbeschermings producten, en is al sinds 1949 actief in de ontwikkeling en productie hiervan.

Remmers Carbolin

Is een teerolievrije Carboleum vervanger op basis van natuurlijke grondstoffen voor het behandelen van hout buiten. Remmers Carbolin wordt gebruik klaar geleverd, en kan eenvoudig in één tot twee lagen met een platte kwast worden aangebracht.

Product eigenschappen
Remmers Carbolin is een waterafstotend middel en remt daardoor de infectie van het behandelde oppervlak door micro-organismen (algen, schimmels). Het product is weersbestendig en bestand tegen UV-licht en dooizout.